Sista kvällen hemma innan nattjobb, kul rygg


bild. lelove

& äntligen har även jag lyckats skaffa mig spotify och jag ska numera fastna vid musik, mastodontstora muggar fulla med te och försöka bli en bokläsare en gång för alla, även om jag får ont i ögonen av det.

Jag dog

När jag såg mitt nya september schema. Hejdå livet, ses aldrig mer.

walking on the moon

Klart som F*N att våra 16-20 september-Londonbiljetter är slut nu helt plötsligt framför näsan på en. Men hoppet om 110:- t/r finns kvar, dock i i slutet av september eller som det nu verkar i mitten av oktober... Men jag tänker mest positivt. Lite lite längre tid att längta efter något, och några veckor närmare thailand efter att vi kommer hem från ett äventyr..?

Ibland önskar jag att jag inte jobbade. Eller att jag jobbade någonstans där jag kunde bestämma mina lediga dagar helt själv. Hur ska den högre makten låta mig åka till London, Mallorca &&& Thailand? Jag antar att jag iallafall kan fetglömma en bäst vecka med familjen på Mallis..

Jobb imorgon kl 06. Varför kan jag inte bara säga nej?


london darling

Vi hade sån lust att boka idag, men gjorde det inte? Får bli på tisdag när pengar rullar in till fickan! 110 kr var är typ det bästa jag någonsin skulle hänga i min julgran.

& nu har jag städat sönder mitt rum och garderobsrummet. Min säng har nog aldrig varit så fin och garderoben aldrig så ren och tom ifrån kläder på golvet. Äntligen.


sthlmskvälligtkan ju va det finaste


slutkördtjej90

Det finns inga inga inga krafter kvar i min kropp känns det som. Fullspäckad helg och ett jobb som suger ut all must ur mig som någonsin kunnat finnas där inne. Därför hoppas jag sååå på London i september!! Två små hunkor fram och tillbaka. Måste ha något helbäst att se fram emot ju ju.

Sen finns THAILAND inom räckhåll :-)


Sommar

Känner att Baksmällan blir en perfekt kvällsaktivitet efter en kväll som igår och en dag som idag som idag som idag. Grattis igen fina louice och tack mina hjärtevänner för en underbar kväll med skratt och tusen fall i trappor och allt därtill. (Jag har bilder på min mobil, you will see.)

Glömmer bort att jag faktiskt har tagit studenten


Kvällsluft

Promenad ute i mörkret som inte är så kallt som det ser ut genom fönstret är bra. Bra att jobba på målen till thailand. Prata om allt och ingenting, för ingenting är bäst när det är som sämst. Thailand står högst på önskelistan och jag önskar så så så högt att vi lyckas hitta billiga biljetter & att dessa månader blir dom bästa i våra liv. Följ med oss! Förresten är det inte en fråga om att hoppas på att det blir kul, utan en tanke på när, och att det kommer att bli det bästa vi gjort. Att leva livet fullt ut.

visa muklerna & fråga cans


snygg rygg

Nu har jag försökt göra något åt min layout men inte gick det bra inte. Nu får det se ut såhär medan jag gör något viktigt istället.. som att kolla igenom mina 200 nya mobilbilder.
Jobbet tar kol på mig.

innan jag går och lägger mig för att vakna upp till en måndag och en början på ännu en jobbvecka
RSS 2.0