Jag saknar london. Jag saknar alanya.


Dansa på parkering när biljetten är borta.Låtsasnykterist bland alkoholen & sönderstekt bad.
Jag vill vara på hotellet nu med er, ikväll, med värmen och klagomål från receptionen. Med the doors runt hörnet och musik från mina datorhögtalare tills solen går upp. Hitta sjöstjärnor som curry kastar så det blir kaos.

Tittar på tv, äter naturgodis, har skrivit klart ekonomi och graf, funderar på att ställa mig i den underbara duschen och låta det regna i timmar.Älskar att vara här, men det händer ju så lite! Tackar gudarna för bärbart internet, men tackar mindre för de få små kanalerna som vi har på teven här ute. Åka hem till imorgon kväll kanske? Löning på måndag, det är så fantastiskt.

Trots en andraplats är ni alltid vinnare i mina ögon, såklart.
Jag ville vara i nyköping idag.

Jag kom direkt ifrån...

Ikväll är det skiva och utklädnad är inte min grej! Men jag och louice har nog hittat en lösning nu.. om det inte inträffar ett mirakel och jag får en snilleblixt och kommer på något ännu FIFFIGARE,

090519

Aldrig mer i hela mitt liv att jag ska ägna mig åt internationell ekonomi. Iallafall inte frågor skapade av håkan bråkan!
Imorgon ska jag däför ägna mig åt annat vettigt och skriva ut sjuttontusen foton och sen åka in och köpa en presenti till min fina kusin och gudbarn som fyller fem år på torsdag :-)


Långhelg, långstång, långballong,


I helgen ska jag nog åka hit. Iallafall litegranna. Saknar min ö. Då kommer det vara blått vatten, grönt gräs, träd som inte fryser och en brygga som inte täcks av frostig is!

Jag har en liten tavla med fina bilder i som väntar på att få sättas in i en mastodont ram med sjutton tusen andra fina bilder,


i don't know what i was doing, when suddenly we fell apaaaaaaaart,

Inatt drömde jag att vi skulle åka till London, exakt klockan 17.51 och jag kom på det på morgonen. Jag fick panik och fattade inte hur jag skulle hinna bli klar med allt piss i skolan. Då kom renato och balladeur och ville ge mig IG ännu mer. Sen kunde jag inte somna om för allt som snurrade i huvet var hamburgare, stress x 7000 och hemska beställningar.
Jag är inte frisk.
Studenten, kom till mig.


min lägenhet består av hög musik och coca cola,


Jag har världens pluggpanik. Det är så mycket att det rinner över och jag bara släpper allt istället. Även om en sak blir avklarad finns tusen till och väntar. Därför släpper jag allt ikväll. Har fixat ledigt, helt fantastiskt. (Däremot blir det 12 h jobb imorgon istället,) Firar med Robinson, Eurovision, och till sist utgång med mina underbara flickor.

När det är dags att sova och hoppas på en fin rolig trevlig hälsosam dröm,

Mitt huvud är som en seg och sur gröt. Vad i hela härliga heliga friden ska jag sätta på mig som utklädnad imorgon? Jag orkar inte tänka, och det hjälper inge vidare att lyssna på måns heller. Min insida och död just nu och vill ingenting över huvud taget. Bara plocka bort och rätta till.

RSS 2.0