Om & om igen

Bild. Vetinte?

Hemma tidigare än vanligt. Vilket nuförtiden inte betyder annat än möjligheten att hinna titta på fler avsnitt innan det känns som att jag faktiskt måste sova. Nu är jag ledig i två hela dagar (notera: första lediga vardagarna på hela denna månad), detta måste firas.

Är det onsdag nu efter klockan tolv? I så fall händer det något stort i natt!


några...timmar

Jag. ska. upp. om. några. timmar.
Men kan inte hålla mig, måste titta på lite gossip girl innan jag kan somna. Tandläkaren klockan 11.45. Det betyder att jag måste sätta klockan på typ 9 för att ens hinna reagera på att den ringer innan jag måste springa till tunnelbanan. Hur många timmars sömn blir det efter ett avsnitt? 3?

tråkigt natt/morgon inlägg

Hemma efter jobb. Klev in genom dörren några sekunder innan fem, precis i tid till att höra pappas väckarklocka pipa. Det är konstigt det där, hur min jobbdag precis har slutat och pappas precis ska börja. Knasigt. Så för att underlätta hans morgon var jag snel och kokade kaffe! Nu blir det gossip girl som vanligt, och gym klockan 14.30. Konstigt liv det här. Men jag tycker om hösten.

Tack mina hjärtans hjärtan för i lördags, fler sånna kvällar. & den 24e, då jäklarns.

Godmorgon

dagisbarn

En negativ grej med att ha ett stort dagis placerat en port ifrån en är att stup i kvarten kommer det vilda unga som skriker på sin mamma så att stämbanden borde gå av. Antingen är det för att de inte vill till dagis, eller för att de inte vill hem. Varje dag är det samma sak.

Måndag - Gym, jobb 19-00 + FOR möte kl 20.00
Tisdag - Tandläkare på dagen + jobb 17-01
Onsdag - Min första lediga onsdag denna måndag <3 Gymmaa.
Torsdag - Ny månad, nytt schema. Ledig!! Tvätta på dagen. Packa? (borde gymma)
Fredag - Jobb 16.45 - 21. FOR!!! Packa sönder.
Lördag - Lyfter 07:30, tror jag? :-D

Gossip

Nu fortsätter jag att kolla på gossip girl, men hur många avsnitt kommer det att ta innan jag inser att jag måste sova? Gym klockan ett imorgon vet jag iallafall, vore ju bra att sova lite innan det...

Louice blev jagad i köket av ett ufo


the girls are out smoking

& här sitter jag i bästa soffan med ont i halva huvudet. Med vad gör det när jag får träffa några av mina flickor efter massa jobb? Två lediga dagar väntar nu!! Jag = gladast.

& Thai

Sitter och väntar på att thaimaten ska komma in genom dörren och tänker.. Ska vi boka thailand inatt?! Eller imorgon!? Är det på riktigt, RIKTIGT? Jag DOG när jag kommer att ha biljetterna i handen..
Och jag hittade en text idag om att hösten inte är så dum ändå, även om man brukar tycka att den är dyster och mörk. Tänk den ändå friska höstlukten med alla blad hit och dit, stora mysiga koftor och kaffe i enorma termosar? Serier dagarna i ända med regnet som slår emot fönstret? Och det gör inget att det regnar, för där sitter jag i min säng och tittar på Nate.

What would you do?

Sitter med en ansiktsmask påsmetad i ansiktet klockan halv tre på natten.. Hur många gör det egentligen? Mest jag tror jag. Saknar mina fina vänner som jag vill spendera så mycket tid med, men det ända jag gör är att packa ned otrevliga gästers mat i påsar och önska smaklig måltid, när allt jag egentligen vill göra är att kasta allt i marken och springa där ifrån.

Florence + The machine - Rabbit heart (raise it up)
La roux - Bulletproof
La roux - In for the kill

for reasons unknown

Jag dog lite i min mun när jag tittade på klockan nu och insåg att jag fortfarande är vaken. Måste krypa ner i min säng och somna till en film nu.. Orkar inte jobba mer, rädda mig någon? Något? Jag är en zombie som vandrar omkring, och som vandrar upp till sköndal fem dagar i veckan för att skramla ihop några ören per timme för att kunna åka och leva livet fullt ut i vinter.
Jag längtar så.

rabbit heart

Min kropp är helt slut trots min superslappis-helg. Tog en prommis för ett tag sen med louice och tänkte slänga mig i soffan på dirren när jag kom hem och titta på Dumpa honom som jag fick låna. Men jag vägrade ge upp med detta nedrans databord som inte ville göra som jag ville någonstans. Sjutton skruvar till höger och vänster, svett och nästan tårar. Men till slut gick det! Nästan iallafall. Efter mallis ska jag måla om och lite andra saker ska ordnas men sen slipper jag äntligen mina snorgröna väggar och tråkiga möblering :-D wiiiiiiie.
Nu blir det film för att fira, och jag måste kolla upp vad en plattskärm kostar för denna stora klump gör sig inget bra här..

Godnatt,

"vänd bågarna mot gästen"

Sov som vanligt alldeles för länge idag, på grund av nattiderna på jobbet som kör sönder min kropp.. Vaknade, panik-hopp in i duschen för att sen åka och köpa lite armband och äta middag med mami och sen tjoff till jobbet för handledarmöte. Efter det orkade jag inget annat än att åka hem och tok-ta-det-lugnt i soffan och titta på dirty dancing. & nu sitter jag här, med den störstaste koppen te. Imorgon blir det ikea för att köpa en massa kul till mitt rum :-) men på kvällen?

Men nu är förresten resan bokan så om två veckor är detta min utsikt!! Längtar mestmest!! Såhääääär glad är jag, gånger några tusen! Funderar på att tjuvstarta med första twilight boken där nere, men spara resten till thai?
heavy cross


Hå, ji, e, er, te, a.

Har för tillfället en låt som spelas flitigt, refrängen är jättefräsig tycker jag,
Gossip - heavy cross


Torsdags

Om 50 minuter ska jag vara på jobbet, ombytt och klar. Men jag sitter här med sovkläder på och med kaffekoppen i handen. Jag o-r-k-a-r inte, ju. Och möte kl 20.00 en fredag? Vart är världen på väg.
Men jag är såsåså lycklig över extrajobbet som ska ta oss hela vägen till thai :-)

femtonde september

Bäst är att ligga helt utslagen i sängen när pappa kommer hem med en grande specialé macka från något café eller någon salladsbar någonstans på nynäsvägen. Bäst är då att kunna sova några minuter extra bara för att frukosten redan är kirrad, och allt jag behöver göra är att klicka på kaffet.
Nu blir det träning igen :-)

och efter det? kan det hända att jag ska jobba..? *** i r*ven.

my beard grew down to the floor and out through the doors

Blir såååå taggilaggimestifesti av vårat gymmande, så jäklarns bra. Nu har jag hittat ett databord också som jag nog ska kunna klämma in, yesyes, men nu kom jag ju också på att jag ska gå mot jobbet om en halvtimme?, och här sitter jag i min morgonrock och dyblött hår.


you were one inch from the edge of this bed

passion pit - sleepyhead
shiny toy guns - rainy monday
the killers - for reasons unknown
lily allen - fuck you


look inside your tiny mind

Nu har jag äntligen vänt mitt rum upp & ner sju gånger och möblerat om, iallafall nästan helt klart. Men nu måste jag hitta mig ett databort till min stora klumpiga dator, eftersom det jag hade tänkt mig att använda var alldeles för schletet upptäckte jag, när skruvarna trillade åt alla håll. Så om någon har sprungit förbi ett najs litet databord som knappt syns utan bara finns där för att hålla upp burken kan väl skrika?
Joooooooobb om 2 ½ timme

Gymolainen

Nu ska här gymmas, gymmas och gymmas. Och nu har jag iallafall ätit frukost i lite mer god tid än igår, så jag slipper må illa och bli svimfärdig och likblek. Träningsvärk i lår och rumpi, men det är lika bra. Jobb ikväll igen också såklart.

if she calls you drunkenly


Where's your head at?

Kanske var vår historia en fjäril på nål, vacker att titta på men vingar som inte slår.

showing no mercy, i'd do it again


bild. lelove

Världsabäst kräftskiva i Lytts fina trädgård igår under ett gigantiskt partytält med sjuttontusen kräftor, burkar & flaskor, pajer, bröd, nachotallrikar och finaste vänner. Vinglig cykeltur hem där vi snavade lite och bussen kom vid fel tidpunkt. Vill aldrig ha vinter, vill ha kräftskivor och gå hem i natten utan att frysa arslet av sej.

Nu funderar jag på att vända mitt rum uppochner och möblera om,


mammas gata

Jobb jobb jobb. Mår bättre genom att planera Thailand och kirra lunch.
& lyssna på,

Promoe - Mammas gata
David Guetta, Akon - Sexy bitch
osv osv osv, mina spotify listor slår det mesta,


RSS 2.0