Classic

Sminket håller på att kletas på, kläder försöker hittas och kvinnan vid tangentbordet ska än en gång synda. Har lovat mig själv följande. 1: Inga mer onsdagsutgångar när du jobbar dagen efter. 2: Följa regel nummer 1. Men nu vankas det skiva och alla kvinnor ska med, så jag kan inte längre kämpa emot kraften. Nu körde vi!

Allting har en naturlig förklaring

Jag har satt på Mysteriet på Greveholm. Världens bästa! Planen var att jag skulle sova men blir ju lite svårt när man lever sig in i spökvärlden.. Alarmet är satt på 08.30, och nu börjar tiden då man kan gå till jobbet. Gilla mycket! Godnatt och sånt.

A day in the life of a poolshark

Vore det inte för att jag idag upptäckte att snön mirakulöst börjar smälta bort i racerfast så hade jag begravt mig i sängen och aldrig klivit upp för lääänge sen. Jag älskar våren!! Kom kom kom till mig nu våren, och lämna mig aldrig! Idag var det besök på jobbet, och det låter väl kul tänker ni. Nej, det är inte kul. En brittisk karl och en dansk herre kom och hälsade på, i 20 långa minuter. Vi har tydligen den renaste restaurangen dom sett, och visst är det jättekul att höra (speciellt när folk har städat sen tidigt på morgonen), men vad fan vinner jag på detta? Nej just precis, i-n-g-e-n-t-i-n-g!! Vi får en godisskål i personalrummet. Jag vill inte ens ha godiset. Men jag är inte bitter.. Jag måste bara ta tag i detta nu.


PINK PET

Idag saknar jag att vara just där.


You would not believe your eyes if ten million fireflies lit up the world as I fell asleep

Känns som att den här helgen blev jättelång och innehöll massor som jag tycker om, och faktumet att jag aldrig jobbar helg längre är det bästa faktumet jag någonsin faktumatiserat! En lördag i månaden klarar jag! I fredags vinglade vi iallafall till Södra bar efter några glas rosa för mycket och träffade gamla ansikten. Lördagen blev DM. Jag och Nadia cheerade på så mycket våra dagenefterkroppar bara orkade. Det blev silver för dom duktiga drakarna och jag blev lycklig för det betyder att vi kan se fram emot ett SM! Efter detta vräkte vi i oss mat gånger en halv miljon, jag släckte ljusen tillsammans med Nadia och Katt, det blev Pearl Harbor och sova sönder i den bästa korvhögen. Mer helg till mig, tack!

I'm not the boy that I used to be

Borde sova för länge sen, men är ju inte van vid att behöva tänka att jag börjar jobba klockan 06 på morgonen. Eller kanske borde bli en vana? Kanske borde jag pissa på hela skiten? Slutar hursomhelst klockan 15 och då blir det PANG! - 20 års business! Sen blir det utgång á la utgång. Klart ni är med mig :)
& på lördag, ja då jävlar ska det hejjas! Ska vakna frammis och inte bakis!


Någonting


Lelove vare va.

Remember me

Remember me blir tre saker. Mysig, sjukt mongonajsa sexscener och udda slut. Men! Bra film! Nadia grät och sen blev det vin med Marré på Viking. Ingen dålig tisdag! Jag som brukar missa frukostarna tog igen lite känner jag. Finaste ni.
Nu ska jag åka till Fredrik och titta på hockey. Djurgården mot Brynäs, brutet för de sistnämna såklart. För jag vet att du skulle titta om du var hemma, och jag vet att du kommer att titta nu. Med mig och mamma!

Manboy!

Fredag blev Solidaritet & lördag blev Aksel + Ojojoj + Kolingsbord = Jag har haft en grym helg! Jag hade dock inte ätit glosylta när bilden togs, men jag vet att man lätt skulle kunna tro det. Nu väntar 4 dagars jobb. Sen blev det fredag igen, och lördag! DM! Är taggimongo på det, ska bli sjukt kul! Nu ska jag göra det jag har blivit grym på sen vi kom hem från Thailand - göra av med pengar. Mindre bra, men rätt kul. Skiiitkul.


En gång som inte är sandad

Tur att det inte är skit överallt ute iallafall.. Man kan ju inte längre titta rakt fram, det är bara stenhårt fokus på marken som gäller. Annars står man där. Och luktar skit. Hur skulle det se ut om jag la en jävel där? Dåligt!! Äckligt!!
Chefen ringde. Jag börjar kl 06 imorgon. Klockan 06. Haha - brutet.
MEN jag slutar 15 istället för 19, det gillar vi.
Är lite ur balans känner jag. Vill ha vinkväll med kvinnor!
& Vill vara ledig på tisdagar.

Inget kan ändra på det

Idag rörde du på två fingrar och det verkade som att du försökte lyfta hela handen. Varje litet tecken fyller oss med nytt hopp och det finns inget bättre. Världens bästa du som kämpar så hårt. Jag vill tro att du hör, ser och uppfattar allt vi säger och gör, men det är så svårt när man inte får någon respons. Man tänker för mycket, på hur det var förut och vad som kan bli. Går inte att förstå. Men du ska komma tillbaka till oss, det finns inget annat.

SPARKPLUG


Lelove?

Är snurrig i huvudet.

Owl city - Fireflies
Rise against - Hero of war
John Mayer - Who says

& Har för övrigt än en gång inlett en Gossip Girl-hets. Och även fast jag inte trodde det om mig själv så blir jag fortfarande lika förbannad varje gång jag har sett 72 minuter och inte får se mer. Då går jag och lägger mig istället. För jag ska ju jobba klockan 10.00 imorgon.

Life after you

Det märks verkligen att solen är kommen! Alla blir glada i brallan och tillochmed herr Boss var på bra humör och skojade till det idag, chock! Jag fick, hör och häpna, stå ute ett litetlitet tag idag också. I vanliga fall hade jag vrålprotesterat men hej, solen lyste = skönt. Våren får gärna komma nu. Finns inte mycket som är så bra som när vintern blir till vår.
Ikväll ska det STORHANDLAS. & imorgon får jag nog äntligen träffa kusin igen. Saknar massor.

Clarity


Hare bra tjarråå.

Jag är ledig idag och det är plusgrader ute! Ska städa mitt rum och sen åka och byta in min kamera till en ny. Har aldrig varit med om en så invalido kamera i hela mitt liv. Bäst för dom att jag får en ny, annars blir det andra bullar. Och sen, mina vänner, blir det 2500 thai bilder.


Don't speak

Igår började med middag hos Sofie och det är dom middagar jag gillar mest. Sen blev det pendeln till Nattis och på vägen dit blev det en väldans massa skit-snack. "Ska ni gå av nu eller tjejer? Då kanske det blir lugnt här hehe".. "Ja det ska vi.. så slipper ni höra om hur vi sket i Thailand.."
Jaha? Det blev iallafall en massa dans och sen en lång väg hem. Jag och Nadia delade en korv på bussen som ett kärlekspar. Sen kändes det som att jag skulle fastna i marken och frysa ihjäl på plats när jag klev av. Vadfan tänkte jag men förstod att det nog hade kunnat hänt när jag tittade på termometern när jag kom hem. -15,4 grader. Japp, kul. 3 människor dog i natt enligt nyhetsblaskan. Kyla är något dåligt.

Nu ska jag dricka koffe. Filmen väntar. Norgejobb väntar.

På spåret

Japp, som väntat var kvinnan inte alls pigg igår när hon kom till jobbet. Närmare bestämt kände jag mig halvdöd, påväg till fullständigt avlivad - nedklubbad - överkörd - BRUTEN. Som tur var slapp jag vara allt detta själv, för jag hade min lik-kompanjon och bättre hälft Lollan vid min sida. Aldrig mer en onsdag i denna kaliber när jag jobbar tidigt dagen efter.. tio är inte ens speciellt tidigt. Idag var därför en bra dag på jobbet, för jag kom dit utan att behöva trycka ner en bagel i en bakismage. Bageln gled ner fint idag tackar som frågar!
Ikväll blir en kväll tillägnad min mor. Imorgon ska jag hälsa på min kusin som jag tänker på hela tiden, varje dag. På kvällen blir det annat att tänka på, nämligen Nattis casa och fina människor. & söndag blir väl en bakismage igen då? Nu blir det iallafall te och schnekfaktor på TV.

Rubriklöst var det här


Kvinnorna är taggade. Vinet flödar med enorm stort F. Tuben är missad men vi tar nästa. Ses imorgon, på jobbet kl 10. Ps. Kommer vara pigg. Ciao

På semester älskling..


Det enda jag har gjort idag är att tvätta, annars har jag gjort nadanadanada och av detta blir jag sne i huvet. Därför ska jag toppa detta genom att kolla på Sunes sommar, för jag kan inte komma på någon annan film som skulle passa detta tillstånd bättre och vi har ju faktiskt diskuterat den här filmen i snart 3 månader. Kom nu lollan!

Töntarna

Kent kent kent. Jag är inte jättehajj på alla deras låtar men jag har koll på dom jag tycker är bra. Huuur många låtar har dom egentligen?! Spelningen på annexet var iallafall gryym (tack lollis padre!) och vi stod längst bak med katten i telefonen och mådde sjukt bra, speciellt jämfört med dom ihoptryckta stackarna längst fram. Mer sånna här spelningar och kvällar till folket! Tydligen har förresten folk försökt börja köa redan ikväll till tokio hotel på torsdag - haha! Istappsmongon. & Med det säger vi godnatt schweden.


RSS 2.0