skiva skiva skiva skiva,

Underbara underbaraste skiva! BÄST


EUROPA RUNT

Nu har jag och Loi planerad trippen runt i alla olika länder i juli. Trippen där vi ska göra allt och ännu mer mer och mer och inte alls veta om vi ens hittar vägen hem! UNDERBART :D

Nu ska jag toppa detta genom att laga en dundermiddag!

Trots att projektbiten är överstökad och finito finns annat nedstämmande kvar att pyssla med,


Skulle hellre sitta i ett rum med en tant i kassaskåpet och gröna katter än att sitta här med massa ekonomi, media och foto upp över öronen. Jag orkar inte. Låt mig bara ligga i soffan och somna till tevens ljud med gott samvete.

Jag veeeet att de e lågt att be men jag skiter i deee,

Igår tog vi oss till skiskiskiva. Jag blev sen efter massa projektarbete till förandet på Treat vilket ledde till att jag tvingades dricka i high speed i en halvtimme innan vi rörde oss mot den blåa månen. Lois skor klämde så hårt att vi gick ifrån att vara systrarna O till att vara mor & dotter! Fiffigaste idén på hela stället måste jag säga. Grym skiva och därmed en grym inledning på de kommande :)
Projektredovisningen kan vi nu stryka från listan. Åh vad stolt jag är över oss Block out, med vår fina film! Jag vet att jag var tveksam i början till hela film grejen för att det skulle bli så mycket jobb, vilket det också blev, men fy vad bra det blev! Nu hoppas vi på att Lasse liten som satt och skrattade hela filmen låter våra betyg skjutas i höjden!

Nu ska jag ta mitt te och glömma att jag har andra läxor som väntar på att få göras, och istället vänta på mami som kommer hem med thai mat. Thai mat för andra dagen i rad. Jag är tillbaka och snurrar i mitt thai syndrom.


En sommar jag behöver, jag behöver den och jag vill ha den nu nu nu.

Jag ser FRAM FRAM FRAM emot en sommar FULL FULL FULL med ÄVENTYR ÄVENTYR ÄVENTYR. Jag vill överallt och göra vadsomhelst! Jag vill ha sol och bara ben, inga bekymmer och bara HA DE BRA BRA BRA.


This will be the one ooooohhhh,

Jobb. Promenad. Gym. Hemi.

Tack för igår mina hjärtans hjärtan,


Hemma från jobbet och det känns som att jag har massa tid att döda innan dagen blir till kväll,

Idag flög mina 7 timmars jobb förbi stabbare än någonsin. Jag stod i ettan och chillchillade och det slutade med att jag nu har en bondebränna.. på bara den vänstra armen! Fult och ojämt. Men roligt att titta på. Det kommer säkert smälta in och försvinna om ett litet puttetag men ändå. Ikväll ska vi ut ut ut och roa oss. Och jag älskar att klockan bara är fem och jag har massa tid till att bara superslappa, äta och göra mig i ordning!


Nu ska jag sova efter filmkväll med den sjukaste och sämstaste filmen jag någonsin varit med om någonsin, men med er kan jag se allt.


Sen när dörren stängs och mina fina går iväg,
är det tomt,

Två veckor och några dagar,

Jag brukar tycka att tiden flyger iväg, och det gör den just nu också för det är baskemej snart Maj. Men det känns som att det var mer än bara två veckor sen (och lite till) som vi kom hem ifrån London.. eller? Min katt verkar inte må något bra och det gör mig alldeles jätteorolig.. Spyr och är alldeles matt av sig. Han är ju min finafina gråa mysboll, som var lite för busig när han var mindre men så himla fin och duktig nu när han är äldre. Han finns alltid där och väntar på mig och möter mig i dörren när jag kommer hem. Ingen som försvinner eller gör något som gör så fruktansvärt ont. Bara världens finaste som jag vägrar låta försvinna från mig för tidigt.

Jag hatar att det finns och jag hatar att det som fanns var det bästa som någonsin skulle finnas.

Jag pratar inte om det. Jag har aldrig pratat om det, utom med dig. Jag bara tänker och tankarna gör mig galen. Jag vet inte varför jag inte pratar. Varför jag inte pratat. Jag vill inte att det ska finnas och om orden är tysta så kan dom gömma sig. Om jag inte tänker på det så finns det inte där. Men det går bara att tänka så när jag är ensam. Inte med dig, eller någon annan. Jag vet att det finns där men jag låter ingen veta hur det är, hur det känns.


Plugg och mer plugg

Jag bara orkar inte plugga mer. Jag skjuter fram det mer och mer tills det blir som en stor boll som ramlar rakt över mig och jag inser att det är torsdag imorgon och sen är det fredag. Den dumma fredagen när allt ska vara inne. Och färdigt.

Lovii

Jag insåg häromdagen att jag jobbar natt på lördag, när det är påskafton. Det är bara bara bara och bara massa bara skrattretande! För en gångs skull hade jag tänkt åka ut till landet, där påsken ska "firas". Hursomhelst är det onsdag nu, och jag har inte tagit tag i något av det jag skulle ta tag i nu på lovet. Inga foton har tagits, även fast sjuttontusen uppgifter ska va inne på tisdag! Ingen ekonomi har gjorts... ångest ångest ångest. Men jag orkar knappt bry mig. Jag borde ha jobbat idag, och haft en bra ursäkt istället.
Och jag borde ha jobbat idag för då hade jag inte tänkt.

Stockenholmen

Hemi från London och den absolut mesti underbaraste veckan. Jag vill alltid ha det så! Efter studenten hoppar vi tillbaka till det fina livet vi levde. Hoho.. Hjärtehärligt att träffa mina fina phlickor här hemma igen också. Nu sitter jag istället med plugg över öronen och jag döööööööööööör.

RSS 2.0