Life looks better in spring

Fredagsplanen var middag hos Sofie + ROSA = mysigt & biljettbokning. Vi fick ihop den jävla grymmaste middagen någonsin (tre ostar!!!) och Sofie överraskade med bubbel! Sen blev det rosa. Rosa. Rosa. Sa jag rosa? Vi tänkte till slut att ja, vi ska nog ut ikväll ändå! Lite udda med tanke på att jag skulle sitta på tuben kl 8.40 morgonen efter och Louice skulle göra samma sak fast en hel timme tidigare tillochmed. Vi hamnade på Grodan Sergel & tappade tillslut greppet om ALLT. Kul kul kul kul hade vi och hamnade i sängen kl 6 på morgonen? Eller närmare 7? Man vet inte.. (Här imellan tror jag att min mobil är spårlöst försvunnen fast att den låg i min ficka & Louice ben betedde sig som vanligt.) Det man vet är iallafall att vi inte satt på någon av de planerade tunnelbanorna när tiden väl var kommen..
MEN jag kom ut till landet iallafall, om än några timmar senare än planerat. Mådde som en sönderfriterad chorizokorv hela lördagen men det gjorde inte så mycket.

En bok senare och jag är himla glad över min helg. Pusz

& jag spelar sönder Cyperns Eurovision låt. Love love love.

Värt inlägg - Godnatt

Imorgon ska det shoppas! & eftersom jag är så löjligt förälskad i min nya telefåån (jag vet att jag sa att jag aldrig skulle skaffa en iPhone, för att det var alldeles för mycket som fanns att göra med den för att det skulle vara okej för mig att ens försöka hajja galloppen. Det sista är visserligen sant, men ack så fel jag hade!) tänkte jag att jag skulle vara snäll mot den och köpa ett skal! Eller två.. Eller börja samla på det? Japp nu är jag trött. Ska upp snart, kul!

Okej kanske inte ett sånt här skal. Även om det vore kul. TJO

Mongolime

Jobbar numera i en lime/spy/döds-grön t-shirt. Känner mig så jävla snygg & nöjd med detta! Men som vanligt är man maktlöst. Finns inte ett fis att göra åt saken. Men! Ikväll har jag en inbokad date med Lois klockan 22 då biljetter ska bokas. !!! Hallelujah.

Sängen nästa

Är tröttare än ett tröttskämt. Har knappt rört en fena på hela dagen = jag hade säkert varit piggare om jag gjort en massa hurtigt utav denna söndag. Men nä, sånt håller inte jag på med. Och det var nu jag bara svammlade ihjäl mig. Men jag sitter och tänker på Nadias inlägg & hur mycket jag också vill ha allt det just NU! Godnattknak.

& imorgon blir du min


Tänk va roligt vi ska ha tillsammans!! :)

Bra helg! Hjjäärttaaa på de!


Heeej soul sister

Jobb 07-11. Slappt så man dog, men kanske behövde det inför 06-15 imorgon. Så jävla kul! Men kvällen blir kul! Jag har massa rosa i min ägo. Rosa, rosa, rosa & bubbligt rosa. Tog tag i mig själv idag (råkade först skriva "tog tag i mig själv i dig." Säriii?) och köpte ett SL kort. Nöjd! Tog även tag i mig själv och köpte en massa andra grejer vilket ledde till att kontot nu börjar skrika heeeej va gööörruuuuu!? Men det hindrar mig inte från att införskaffa något as roligt på måndag. & här ligger jag nu, som en avklubbad hamsterbäbis (?) och tittar på hockey. Går fantastiskt bra.

I'm only gonna?

Kanon-as-dålig uppdatering. Jag liksom hör ekot i tomrummet här de senaste dagarna. Tom i huvet, japp. Helgen som var var iallafall kuuuul.... Och blandad. Ikväll har f12 premiär, japp de har dom. Är vi där? Nej det är vi inte. Det var inte så kul. Snustorra konton och jobb i ottan. Men jag klarar mig jag, vi har ju trots allt våra promenader. & vi har fredagen. Och massa annat att se fram emot. Imorgon kanske jag ska göra som ingen annan här i världen. Det vill säga skaffa mig en iphone. Taggad! Japp! Men börjar känna lite separationsångest över min rosa sak som ändå har sina fördelar. Men jaja skjut detta, jobb klockan 07. Väckarklocka: 05.40. Frågan är varför jag ens fortfarande är vaken?

Where or when or howIgår drogs mitt kort flitigt och av någon anledning upprepades samma scenario idag. Men det säger ju bara tjoff så försvinner mer än man planerat innan. Kruxet är dock att jag fortfarande inte har hittat allt som det är tänkt att jag ska köpa, så det slutar med att jag köper lite allt möjligt som verkar kul för stunden. Men iallafall! Nu ska jag lägga mig i soffan och inbilla mig att jag är en uråldrig & strandad knubbsäl som inte hör hemma någon annanstans än just i soffan. Kaffe ska förtäras och hockey skall skådas. Sen är det promenad med <3-an igen. LIKE!


Clearly I remember

Alltså jag har gjort den BÄSTA LOV3 listan på min spotify. Har tamigfan aldrig varit med om något mer cosy i hela mitt liv. Eller ja, kanske tröjan jag köpte idag. Men dessa två i kombination är fan oövervinnerligt. Idag har jag för övrigt kuttat av mitt hår. Tjoff sa det och så klippte hon av allt det slitna. Dags att börja ta hand om håret känner jag, det var nästan pinsamt. Nu ska jag ut på promenix med hjärtan som får livet att pusslas ihop sådär fint. Sen ska jag sova som en gris och börja jobba klockan NOLL SJU på morgonen.

It doesn't matter


Undrar duu? Tvivlar duuu?

Svensktoppen har precis dunkat klart på radion här ute på landet och jag ska ta tag i mig själv och gå ut med hundarna. Om en stund.. Först måste jag dricka upp mitt kaffe. Det är mycket nu... På min kopp står det för övrigt "Jessica. Lugn & samlad, tror man, håller ordning på fasaden. Men under ytan kan känslorna svalla, även i Jessica finnes vulkanen! Ett grandiost utbrott - när det äntligen kommer - sen är Jessica lugn och samlad igen." Stämmer, stämmer inte? Kan man inte veta. Ganska luddigt om ni frågar mig. Men när jag var mindre tyckte familjen tydligen att jag kunde vara som en vulkan. Men det var nog bara för att det stod så på koppjäkeln..


Just er ö

Sitter nedsjunken som en slappkorv i soffan. I soffan som redan är ganska nedsutten vilken gör den jobbigt skön, men lite obekväm utan en kudde. Eller någonstans där mittimellan. Hade tänkt mig en solig och lugn helg ute på landet. Kanske en jäkligt sofistikerad tur med båten? Men nä, vädret bestämde sig såklart för att vara oskönt. Båtturen sa tjaadåå och jag gick ut med hundarna och blev dyngsur. Men jag har det bra här på landet. Jag tycker om det, och längtar tills sommaren då det finns få platser som är så bra som denna. (Addera mängder utav rosa, sjukt kalla öl och underbara vänner att dela detta fenomen tillsammans med så blir det bara tjena! Love.)

Already gone

lelove


Ändå viktigt!

Ändå värT att jag kom hem efter jobbet, åt middag i det stördaste tempot och tänkte efter denna insats att jag skulle vara lite kultiverad och lösa ett korsord. Jag menar, jag gör ju ändå det varje dag på jobbet, men tänkte steppa lite outside boxen och testa ett mega stort korsord. Ändå onödigt krångligt, för blev det något eller? Nä det kan man ju glömma innan man ens började tänka på det. Somnade som ett jäkla skämt och vaknade nu. Sköööönt men får typ hålla tummarna när jag lägger mig igen att jag lyckas somna.. Ska ju ändå upp klockan 5.. 5? Eller 6.. Meningen är iallafall att jag ska vara instämplad kl 07.00 på jobbet. Bye bye hejjjdååå.

Men juste. Tur har jag iallafall som jobbar med tre vackra ting och idag var vi alla samlade samtidigt på ett eller annat sätt under samma olycksbringande tak (som för övrigt också förstördes lite idag av en för stor bil, fråga: Hur dum får man bli?). Händer ju inte så ofta lixxxx. Mer av dessa dagar till mig tack! :)

LOV3

Ny vecka = 4 jobbdagar och 3 lediga dagar. Mamma och pappa har bestämt sig för att jag ska följa med till landet kommande helg. Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till detta men planerar på att krångla mig ur det på något smidigt sätt. MEN helgen som var var iallafall grym! Eller ja, lördagen. På själva wow-det-är-valborg låg jag bara hemma, tittade på en braaaaaaa film men somnade såklart och missade slutet. Men i lördags (!!!) blev det bäst middag hos Anna, det blev arkis och det blev ojojoj. Sen blev det Amba och där blev det bara pang pang. Hade så jävla kul! Vi har även löst problemet angående hur man enklast klämmer in sig för många på en och samma toa. Ändå bra sak. Älskade ni!
Söndagen fyllde jag med 3 filmer, Lois och lite Sofie. Stockholm boogie kan vara det bästa som någonsin gjorts och jag vill bara hoppa in i filmen och stanna exakt där föralltid!!

RSS 2.0