blinded by the lights


bild. lelove. som vanligt,

Trött sak att jobba helgnatt. Bäst sak att jag har louice vid min sida inatt iallafall. Trött sak att ingenting känns bra för tillfället och jag måste få rätsida på allt innan jag spricker. Bäst sak att paradiset väntar om snart bara en månad. Trött sak att jag måste åka till jobbet om en halvtimme. I mörkret. Själv. Det är nu man tar tag i sig själv. Som jag är så dålig på.

love is a thing


bild. lelove

may the road be with you and the wind always at your back
Idag fick jag se novemberschemat. Idag var därmed även den dagen då jag insåg att följande månad inte kommer att vara å leka med. Måste lösa detta problem känner jag.
Personalfest den 16 november dock. Mest jäkla kul! Kul att även du Nadia! hann börja i tid till att medverka på denna stora och roliga tillställning :D


& imorgon går vi all in

Efter att ha mördat mina fötter i klumpskor genom jobb 19-04 följt av 12-19 dränker jag dom nu i ett slags fotbad med någon smet i som ska vara nyttig enligt baksidestexten. Känner mest för att fullkomligt dö i sängen. Faktiskt! så var det ganska kul att jobba idag, med allt det nya och en breeedare DT 2:a. Och med både Louice och Sofia såklarti, annars hade det varit tråk.

Efter jobbet fick jag också reda på att jag mitt under middagsrushen blivit faster igen! :-) & inte till vad som helst, utan till en fin liten pojke som vi hela tiden trott skulle bli en flicka. Kul tycker jag att Hanna får en lillebror. Grattis bror min!

Gossip girl nu, varför i-n-t-e?

och vinnaren är

Mitt bidrag till årets skämt: Jag slutade jobba kl. 04 (alltså för femtio minuter sedan cirkus?). Jag kom hem nu. Jag sitter här vid datan. Har sjukt ont i benen. Ska vara hundvakt klockan 9, detvillsäga om 4 timmar. Jag börjar jobba igen klockan 12.00. Alltså fortfarande på samma dag, om 7 timmar. Hur sorgligt?

Och jag kan inte sluta chockas varje dag över hur olika människor är. Hur vissa kan vara så genomgående bittra och hatiska mot allt, och försöka förklara för mig hur dum i huvudet jag är som kan sälja en 33 cl colaburk för 16 enkronor. Som att jag inte fattar det själv? Och hur sinnessjukt befriad från alla sorts hjärnceller i hela världen får man som gäst vara om man tror att jag som står där i min sketna keps och rutiga lök-skjorta har bestämt detta och att det därmed är OKEJ att slänga skit på mig? Bara för att det är jag som tvingas meddela den tragiska nyheten om att våran kuckelimuckmedicin till cola är under ombyggnad och att vi istället kan erbjuda en RIKTIG COLA? Dock 7 cl mindre sockermassa.
Samtidigt som vissa är hur glada som helst och låter mig behålla deras växel som är en piss i havet i jämförelse med en 16-kronors cola?

Godmorgon

your mind is close behind


Jag saknar inte läxor som ger en hjärnsläpp och flera veckors ångest. Jag saknar inte själva grejen att gå i skolan eller något som har med skola att göra. Men ibland saknar jag rutinerna. Och att veta att man får träffa alla varje dag. Att ta vara på hela dagen, vakna tidigt, göra vettiga saker där i mellan, & somna vid rimlig tid. Att älska fredagar varje vecka.. Just nu när pengar ska arbetas ihop känns varje dag som samma dag, alla rutiner är som bortblåsta och min kropp arbetar mest på instinkt känns det som. Troligen för att nattjobb gör en sne, dagsjobb är en annan sak, iallafall lite grann? Rutiner är å andra sidan förjäkla tråkigt efter ett tag men mitt liv saknar helt struktur för tillfället. Men jag vet att det är värt det, det är det inga tvivel om. Men vägen dit är bara så jobbig och lång. Men fan vad jag kommer att gråta av lycka den 7e december.

en vanlig natt efter jobbet när vanliga människor sover

Jag tänkte att jag skulle titta på 72 minuter gossip girl på dirren när jag kom hem idag från jobbet vid klockan 03, men nu tittar jag på klockan och inser att tiden har en tendens att gå förjäkla snabbt när man väl är hemma, och aplångsamt när man jobbar. Är det bara för att irritera oss stackars arbetande människor som sliter för att ha råd med en torr gammal härsken brödstump? Eller kanske en och annan Thailand resa? Jag tycker iallafall att det är dålig stil av klockan. Den borde gå lika snabbt eller långsamt hela tiden. Vare sig det är kul eller inte kul, roligt eller mindre roligt. Bla bla bla.

Nu till gossip girl,

Godnatt, morgon?


i want us to be friends


bild. lelove

Ledig torsdagskväll

Jag är ledig ikväll. Ledig ledig ledig. Mycket drama igår på jobbet så det var skönare än vanligt att komma hem till sängen. Ska nog fira min lediga kväll med att göra kycklingsallad och dö i sängen. Gossip girl? Saknar i vanlig ordning mina hjärtan och ser fram emot den 24:e. Borde ta min lediga kväll till att göra något men min kropp börjar skrika att den kanske vill bli sjuk & den rösten tänker jag eliminera.

Fick hem massa roligt i brevlådan


Närmare bestämt 42 stycken roliga saker. Tillsammans med mina andra typ 70? foton som framkallades för ett tag sen blir detta nog det bästaste kollaget!

Nu är jag hundvakt och ska ut i solen :-)


fjortonde oktober


Sitter med världens kanske största tekopp bredvid mig och en spinnande katt i knät som inte vill något hellre än att stampa på tangenterna och bli sedd. Vräkte precis i mig massa sushi och tog en timmes lång promenad ute i hösten förut, vad underskattat det är! Detta ska jag fortsätta med & hade det inte varit för att det blåser lite för jobbigt mycket och mina sjuttontusen mössor är spårlöst försvunna vilket leder till röda och kalla öron, så hade jag säkert gått en timme till bara för att allt var så fint. & lugnt.


the dog days are over

Imorgon är det back to flottiga business som gäller. Kul rygg säger jag och dog lite i hela kroppen.. Det är alltid lika segt eftet toklång (en vecka..) ledighet att ploppa tillbaka in i stressen och lökiga skjortor, kepsar som ger huvudvärk och formar skallen till en snedväxt potatis och höger pekfingernagel som förstörs av allt pickande på kassaskärmen. Men åh vad jag längtar till den sjunde december! Kom till mig nu! Fram tills dess ska jag titta på Ensam mamma söker om en halvtimme och dö lite mer, har hört att det ska va mucho bra? Ensam mamma söker alltså...

i'm singing for somebody like you& har hittat en brabra låt som spelades sjutton gånger om dagen vid poolområdet och av någon anledning kom den alltid på radio i alla affärer. Alejandro sanz & Alicia keys - Looking for paradise. Den var iallafall perfekt att sola till. Jag. saknar. värmen. nu. nu. nu. redan.


solveckan tog slut, för fort som alltid

Häromdagen tittade jag ut och såg en strand och blev jobbigt men bäst bländad av solen, gick och åt lunch på Tom Brown och svetten rann som en galen kannibal i pannan. Nu tittar jag ut och ser istället överdrivet många gula löv, blöt asfalt och en grå himmel. Inte lika roligt kanske. Men jag får inte glömma att jag gillar hösten, så om det hade varit sol istället för grått hade jag glatt virat runt mig en filt-stor halsduk och gått en milslång promenad.
Men mallisveckan var bäst och jag önskar att jag kunde tagit med mig den hem ändå och låta den fortsätta, bara lite till.


Nu väntar istället min väska på att bli uppackad. Efter bulgarien tog det mig tusen långa veckor innan resväskan blev helt uppackad, och det lär väl bli samma sak nu. Men mamma lär inte sluta tjata den här gången. Jag ska ju trots allt packa igen om mindre än två månader, hi hi! Nu väntar gossip girl och sen hemmafika med min sovande nattkompanjon som jag saknat denna vecki.

Igår hade jag turen att få träffa fyra hjärtan nästan på dirren när jag kom hem. Fotbollen blev till ett stort skämt och det orkas inte ens tänkas på. Pinsamt? Faktum är nog att svenska landslaget är rätt överskattad för det mesta, även om vi kan va bästi hästi vi också ibland.


halvpanik ungefär

Om ett par timmar ska jag vara färdig. Packat klart, sovit klart, klätt på mig, ätit frukost, borstat tänderns osv, ni hajjar. Men här sitter jag, och inte fanken har jag ens packat klart.. Vad ska det bli av mig? Nu måste jag packa snabbt och hinna kolla på lite serier innan jag åker!
Det vill säga gossip girl.

BOOKAT! ibland händer allt på samma dag!

7 december 2009 - 24 februari 2010:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jag är helt vild just nu!
& nu ska jag in och träffa londonflickan med min bästa thaivän!

Inatt!


Hjälp vad snabbt det gick att bli den 3e oktober. Är väl hemma lika snart men jag ska leva de här sju dagarna så fullt ut det bara går. Ledig i sju dagar, finns det ens? Önskar att jag kunde plocka ner alla er i en osynlig väska och ta med er till solen och kb-kvällar utomlands!


RSS 2.0