Skogstokig tjej

Förra inlägget kan ju dra. Hann inte tänka på thailand för ett sketet jävla korvöre i lördags natt. Har aldrig blivit så äckligt jävla dåligt behandlad av folk som inte ens känner mig. Jävla äckelmänniskor. En av dom ett psykfall till brud och jag har aldrig varit med om något liknande. Dränk. dig. själv.

Klockan har blivit måndag vilket betyder en vecka. EN VECKA TILL THAILAND. Hur sjukt är detta? Jag är kan inte fatta fatta fatta. 3 jobbpass kvar. Mastodont ryggsäck + ny digitalkamera ska köpas.. Och massa andra grejer.. Mööööö. Längtar till fredag då jobb är över och en underbar helg väntar. KOM TILL MIG NU FREDAG.


Nine days


I mitt huvää mellan 20-06 inatt.

Nymåne & nytt schema

Ikväll blir det New Moon. Jag är helt upprymd! Skiter fullständigt i om den fått dålig kritik från höger och vänster. Faktumet att jag än en gång ska få återförenas med SF's enorma cola och få sitta med denna balja i mitt knä tillsammans med mina fina vänner övervinner all skitkritik. Vi ses på 20.07 tunnelbanan.

Decemberschemat har rullat in. Endast 2 pass jobbar jag innan vi åker. JIPPIE! & personalfesten verkar bli av den 6e. Hallelujah.

Förresten är jag hundvakt. Det är superroligt men jag blev helt föskräckt imorse när hunden luktade och rullade runt i ett par trosor som ramlat ur lådan. Varför gör hundar alltid så? Luktar en i skrevet och i rumpi?

2009 11 26


Bidrag till årets skämt #2

Jag är vaken orimligt tidigt för att Björkhagens VC skulle öppna kl 08.00 med bacoc-sås-injektion. (Efter tusen om och men har jag bestämt mig för att besprutas..) Väl där får jag och mamma beskedet att de inte får sin leverans förrän klockan 14.00 på eftermiddagen, och kön kommer att vara x antal mil lång. Kul tänkte jag och fick skjuts hem till sängen igen.

Fullmåne på nyår 09/10


På pricken två veckor kvar. Längtar till att få packa min ryggsäck nu :-D

Idag jobbade tre av muskeltörerna tillsammans och en fjärde kom och gjorde oss sällskap. Mer sånt sällskap innan vi åker till thailand hoppas jag. På torsdag ska jag och Lois åka och storhandla på ÖB. Och om jag känner oss rätt kommer halva thai-budgeten att brännas på "saker som kan komma att bli nödvändiga".. typ 3 paket med tops. Kan va bra å ha. Godnatt <3


Kvar i nåt jag lämnat


3 stycken Paradise Hotel avsnitt och 1,5 liter cola senare.
Melissa Horn på repeat än en gång.
Har hittat min gamla webkamera som inte levererar.
Längtar till Thailand. Bort från allt som vänder uppochner på mig.
Dags att sova.


Orutinerad_tjej_90?

Ja, igår då... Jag förstår idag att jag borde ha insett redan vid ingången till Bombardier att jag var lite väl förfriskad, för jag kommer ihåg att jag fick en snilleblixt och tänkte att jag skulle visa mitt thailändska visum för vakten. Han verkade måttligt instresserad.. Och som grädden på moset tappade jag i all hets passet på marken också. Väl inne var det kul fram tills att jag fick en släng av panikattack när alla var ute och rökte och bestämde mig för att gå därifrån. Vilket ledde till att jag satt minst en timme? på någon grej vid vägen. Kan ha varit det pinsammaste jag gjort på länge. Idag har jag mått dåligt. Masade mig upp ur sängen kl 21.30 för att gå och köpa lite grejer på ICA. Nu tittar jag på Transformers på fyran med Puff som sällskap.

Men jag saknar våra sånna här kvällar tillsammans. Flera sånna tack :-) Dock med bättre självinsikt från min sida. Ni är bästi. Och jag tror att det är din toffs Nadia som jag fortfarande har i håret?

MCMXCIIXXVI.

Ikväll ska det föras till Idol. Mina armar är tunga av alla armband. Kunde inte bestämma vilka jag ville ha så jag tog dom flesta på samma gång. Det får bli som det blir. Mina nya skor kommer göra förjävligt ont ikväll men det gör inget!

Heartless.


Berlin 08. Lytti har tagit den här bilden tror jag?

Jag är ledig idag. Och jävlar vad skönt det är. Fixar med små thailand saker hela tiden, det har blivit som ett litet tix jag har. Imorgon ska vi ut. Jag tror att jag kan räkna mina utekvällar den här hösten på en hand. Haha.

REPEAT.

Melissa Horn på repeat.

Repeat.

Repeat.

Blir ett konstigt ord & konstig stavning efter sådär många gånger.


Något gammalt


Varje dag hittar jag bilder på min data. Gamla bilder. Nya bilder. Fina bilder. Fula bilder. Små bilder. Stora bilder. Glada bilder. Jobbiga bilder. Ja ni fattaaar..
Men denna bild gillar jag massor.

Imorgon (idag?) är det 19 dagar kvar och våra visum är klara för att hämtas ut. På torsdag ska jag ta den omtalade sprutan. Men vet inte om jag vill eller vågar! Det är mycket nu alltså.. Jag måste ringa ica banken också eftersom jag har råkat beställa två kort istället för ett. Lite dumt.


Trötta ben & en kilometerlång packlista :-)

Ännu en jobbdag är över vilket betyder en mindre jobbdag innan thai & samtidigt en dag närmare thai. Nu sitter jag och pillar på min packlista, min inköpslista, och min to-do-lista. Det blir långa listor men jag måste fundera ut hur jag ska kunna packa smart också! Min väska som förhoppningsvis blir den fina från Haglöfs kommer att rymma 50 eller 60 liter. Fantastiskt!

Bränt kött/Friterat 10 ggr


Saknar det här idag! (Däremot ser min arm & rygg inte ut att vara på topp. Inte ansiktet heller för den delen. Steekt) Äta enformig pasta och tomatsås på en lökig ballkong med er <3

thai embassy

Sovit max tre, fyra? timmar inatt. Rolig dygnsrytm. Jag tittar på klockan och inser att jag just nu brukar sova som bäst. Hade varit grejt eftersom jag jobbar natt denna fredag också. Inte ruligt. MEN! Visum ska fixas nu och det måste göras mellan 10-12 & det känns viktigare än några sketna timmars sömn :-) 24 dagar kvar.

natten till idag



Min kropp är fylld till toppen med ekologiskt kaffe och jag ska sova. Tur att jag inte påverkas av detta hysteriska koffein-intag, utan somnar som en ihjälklubbad säl när mitt huvud nuddar kudden. Ledig imorgon. H-a-l-l-e-l-u-j-a-h.

katt åt trädgård - fick rabatt



Emily mcewan - leaving on a jetplane
Empire of the sun - we are the people
Ken ring - nu måste vi dra (he he)

???

katt åt linjal - blev mätt

Min lista på nio saker att göra har nu utvecklats till FJORTON saker. Och jag kommer hela tiden på nya saker jag måste göra. Inte hinner jag göra något av det som måste göras heller för jag spenderar den mesta av min tid till att packa burgare åt otacksamma kunder. Idag kom det in en idiotkärring som jag ville slå in pannbenet på. Så jäkla hårt ville jag slå. Hon ballar ur på en av oss i kassan som råkade trycka på fel knapp på kassan och ta betalt för fel sak. "Huuuur kan man göra fel???" säger kärringen då... JA HUR FAN KAN MAN RÅKA GÖRA FEL? HUR KAN EN MÄNNISKA RÅKA GÖRA LITE FEL MED SITT MÄNSKLIGA FINGER? Det är inte bara vad kärringen säger utan hela ansiktet och kroppspråket som jag bara spyr över. Spyr så sjukt mycket. Sur gammal galla och hela veckans matintag spyr jag över henne. Förnedringen och noll förståelse för någon annan än sitt bittra jag. Fy fan säger jag. Ät skit och dö. Dö dö dö. Jag blir helt förvånad över hur människor beter sig och kan inte smälta hur vidriga många är. Vad är det för fel på människor som tror att donken-arbetare är robotar? Som kommer fram till luckan och är allmänt äckliga och säger "nästa gång ska jag åka till en riktig restaurang... det tar ju lika lång tid"... JA MEN GÖR DET DÅ FÖR I HELVETE!! Kom aldrig tillbaka.

Nu har jag slut av ilska i kroppen och svordommarna är slut dom också. Egentligen är jag inte speciellt arg för jag är så van och trött på bittra människor som är hungriga. Nu för tiden skrattar jag mest och tappar talförmågan. Till följd utav detta scenario har jag nu bestämt mig för att bli världens gladaste och tacksamaste människa. Jag tror att det lönar sig i slutändan. Godnatt.


freedom beach heter tydligen denna strand?


Jag kan inte sätta ord på min thailandkänsla. Jag kan inte förstå att det vi så länge pratat om och önskat faktiskt ska bli på riktigt. Hur cheesy det än kan låta när jag nu försöker sätta ord på det, märkte jag. Att det inte bara slutade i tomma ord och "det vore så nice att åka"-träsket. Utan att vi faktiskt tog tag i saken, jobbar sönder och har bokat vår resa. & vi förtjänar de här månaderna i thailand så jävla hårt. Jag längtar så läskigt mycket och kan fortfarande inte riktigt förstå att jag ska få leva i paradiset så länge! Tillsammans med min fina vän.

pappas dag

Min papi lever livet ute på landet och man vet knappt vart han är när man är där för att han alltid är ute och gör något aktivt eller pysslar med något i skogen, på huset, med båten, bilen, cykeln, moppen, fågelholken, carporten, träden, buskarna, (inte blommorna), gräsmattan, snön, hugger ved... ja ni förstår. Papi trivs helt enkelt inte lika bra i stan och tycker inte att det finns så mycket att göra här, därför blir det många timmar i soffan framför TVn, när han inte jobbar. Och varje dag frågar han mig samma sak: "Har du någon karamell?", mest för att det blir långtråkigt att ligga där utan att äta något efter ett tag, tror jag. Jag är likadan. Äta är ju roligt. Därför mina vänner så slog jag på stort igår och köpte hur mycket karameller av alla möjliga slag som bara möjligt och slog in dom i ett fint paket :-D & därmed är vårat köksbord nu blott ett karamellbord.

ringigt


Tiiitta jag upptäckte att jag hade ganska många ringar om man satte alla på samma hand. Från London & Mallorca som snart ska få sällskap av Thai-ringar! :-) Okej, 3 av dom är från Sverige men någon måtta får det ju vara.

i could have lost myself

Jag har en lista på NIO saker jag måste göra innan thaithaithai. En av sakerna såg jag till att halvt få ur världen idag. Nämligen att lägga 460:- på en liten spruta i armen som ska skydda mig mot både hepatit A &&& B. Det ni. Kul att jag måste betala 460 enkronor till om 4 veckor och om 6 månader igen. Jag tycker inte om att lägga massa pengar på saker som man inte kan ta på, eller saker man kan göra. Känns rätt worthless.

Något annat lagom worthless är att jag jobbar fredagsnatt idag. Utan min nattliga mc högra hand dessutom. Och tanken var ju att det skulle vara sundsvalls utgång ikväll. Nej inte för min del längre och jag dog på det. Mest jäkla sämst.

Poues

RSS 2.0