Så jävla NÖJD!

Ja jag är nästan läskigt nöjd. Nöjd nöjd nöjd. Glad och nöjd. Hittade en thai-väska idag till världens pangpris! Detta pangpris leder nu till att jag får både väska + ny kamera tillsammans billigare än den första väskan hade kostat helt ensam! DÅ blir man nöjd.

All these things that I've done.

Imorgon är jag ledig och jag är så sjukt jävlans lycklig över detta. Därför, mina vänner, ska jag utnyttja detta till max. Jag ska först åka till stan med mina hjärtefjärte på dagen. Jipppiiieee. Och när mor och far behagar sluta arbeta ska vi åka och köpa min thailänska mastodont-ryggsäck-väska-backpack-sak samt en ny digitalkamera eftersom jag är för lat för att laga min nuvarande och tycker om uppgradering. Det är inte varje år man önskar sig en ryggsäck i julklapp.. Därefter ska jag somna med ett grande leende på mina läppar och inse att fan, jag har ett jobbpass kvar & kan räkna dagarna till Thailand på EN HAND!

Första december

Har gått och blivit helt besatt av Paradise hotell. Det är pinsamt, sjukt, patetiskt och allt sånt där. Men fan, jag gillart. Min dagliga rutin efter jobbet. Inser sakta att klockan är halv 5 på morgonen och klockan 13.40 ska jag befinna mig i Björkhagen för att laga ett stackars hål i min stackars tand i min stackars mun :-( Deppigt.

& det har gått och blivit december?! Jag fattar ingenting.

RSS 2.0