LONDON!


Nu åker vi!! Eller ja, iallafall hem till nattis för att förbereda oss. Lycki lycki. Planet lyfter kl 18.00 och sen har vi en mest absolut underbar vecka framför oss, jag och mina fina flickor. Väskan är packad och jag har lyckats packa bara litegranna, även om jag inte lyckas packa lika lite som Lois..

Ett stort grattis till Cronkan också som fyller sista tonåret idag :)

Packningsdagen

Idag var det tydligen femton grader och klarblå himmel i London. Hur fantastikt låter inte det. Däremot verkar det som att det ska bli regn hela veckan nu.. så typiskt när det har varit sol och fint där ett tag nu. Men jag hoppas på solsol! Växlade pengar idag också.. inga vackra sedlar de där inte asså. Men pengar som pengar. Det här kommer bli så underbart bäst och jag läntar såsåså. Däremot har jag som vanligt i dessa tider inte börjat packa än. Men det ska ju bara ner litegranna i väskan så det löser sej. Hihi.
Jag borde göra lite läxor också.


Crazy chick


En till bild av Miles.
Igår var grymtii! Det var länge sen jag var så nervös som när vi hoppade över repet. Haha, världens bästa adrenalinkick med världens finaste flickor. Jag gjorde av med mindre pengar än vanligt vilket känns bra. Något som känns riktigt K*K är dock att jag jobbar natt idag. Jag är sååå ooootaggad på det just idag. Mest för att jag vet att jag kommer få stå i kassa vilket ger mig en fet spykänsla i magen.
Idag har jag varit hundvakt och gick ut på en dunderprommenad. Vovvsi är jättesöt just nu med en stor tratt runt huvet och vi gick igenom min gamla skolgård som var mitt andra hem i sex långa år. Det kändes jättesorligt då hela stället verkligen skrek öde, öde, öde. Jag tittade in genom några fönster och fyyy, vad mycket som har hänt innanför dom där dörrarna. Jag ville snurra klockan lite och va där lite till, men sen kunna hoppa tillbaka till nuet.

Fredagen den nittonde

Tanken var att jag skulle in till stan och växla pengar, och titta på en ny resväska. Det slutade med att jag la undan shorts till nadia, köpte två tröjor och åkte hem istället. Jag är så sjukligt seg och bihålorna värker. Men jag ska snart gå bort till gymmet och bli lite brunare. Hoppas bara att det hinner lägga sig till ikväll om våra planer om utgång blir till verklighet...

Take only what you need from me

Idag ska jag baskemej vara duktig och inte bara dricka te och slappa sönder. Jag ska göra mina tråkiga U uppgifter till ekonomin, städa, tvätta inför london, sola... om jag hinner, börja med handledarboken. Något mer? Det finns en hake med detta dock.. För det blir ju så jobbigt att komma igång när det nyss var top model och nu när sex and the city börjar på teve. Nu kokar dessutom tevattnet..

The dagens låtar,
MGMT - Time to pretent, Electric feel, Kids

UNDERBARA VÅR

Det är bara 3 grader ute men det är SOL SOL SOL och BLÅTT BLÅTT BLÅTT!

Fjäder


Bröd och vin. Vin och bröd. Vin minus bröd. Jag vill också ha en stor sak på huvudet och täcka mina förkylda ögon och dricka vin ur en fin karaff. Däremot vill jag inte hålla i en torr liten brödstump?

Foto: Miles Aldridge

Söndagslista

Humör: Inget humör just nu.
Gjort: Jobbat ikväll och inte ätit bröd. Men avslutade med en helt crazy glass.
Planer: Sova på min ljusblåa kudde som formar sig alldeles perfekt runt huvet, och hålla om en annan kudde. Sen ska jag vakna och ta mig till ännu en kort och meningslös skoldag.
Ser på: Igår såg jag iallafall på melodifestivalen och diggade typ alla låtarna.

Lyssnar på: Just nu bara massa låtar jag lyssnade på för länge sen och som jag har saknat. För tillfället Kent - Stoppa mig juni.
Läser: Helst inte för att det gör så ont i ögonen efter ett tag och huvet hamnar i samma rymt alldeles för länge. Läser hellre bloggar.. och handledarboken?

Dricker: Alldeles för mycket cola.

Äter: I-n-g-e-n-t-i-n-g.

Bästa: Att imorgon betyder att det bara är en vecka kvar till London!
Sämsta: Att pengar är något man måste skaffa nytt hela tiden.
Väder: Dimmigt, grått, slaskigt, äckligt.


Tusen mil

Mitt huvud värker och om en timme går bussen till jobbet. Öronen är fortfarande halvdöva på grund av förkylningen, men det gick att jobba igår ändå så därför bör det fungera idag också. Jag förbereder mig med Hills marathon på Mtv och har det bra bra bra bra bra i min soffa.

Halvbakad


Igår delade jag soffa med Ben och Jerry. Testade den här, trots att jag föraktar allt som har med choklad + glass tillsammans att göra. Men blev jag positivt överraskad ellää? Ja! Huuur mycket cookie dough i den som helst! Underbart. Och stora brownie bitar. Det var ett rent och sant nöje. Idag delar jag istället plats i soffan med te och kan inte bestämma vilken film jag ska se. Stort utbud såhär om helgerna har jag märkt... Det blev en himlans slappishelg det här, men jag tror att min näsa som bara rinner behöver det... samt mitt ansikte, huvud och hals som bara känns allt tjockare med tiden. Nåja.

Ett STORT grattis till drakarna också såklart. Fantastiskt!
Jag är så så så förbannad på att jag missade detta.

Dum dummare


Foto: Miles Aldridge

Jag känner mig lika bitter som henne i bilen och som att regnet stänker mig hårt i ansiktet bara för att vara elakt. Jag fick ett halvt Ja till att slippa jobba imorgon, jag blev tokglad och ställde in mig på att vara ledig och åka på äventyr. Två timmar senare får jag ett nej kastat rakt i ansiktet. Jag är så arg och bitter att jag skulle kunna ha sönder något riktigt värdefullt just nu. Gör man så eller? Nej nej. Det är ju vår mars-rutin! Och Uppsala gör det mer spännande med bilresan. Det är inte ofta jag tycker synd om mig själv men nu gör jag fan det. Grande alltså.


Nit-hajp


Nitar har hajpats och jag hängde med litegranna på ett hörn. Jag vet inte om jag skulle ha dom här på mig, om dom är snygga eller bara fina att titta på litegranna ibland.

En källare med riddare

Jag öppnade mitt 90´s mail nyss bara för att jag hade ungefär ingenting annat för mig. Jag brukar skippa att läsa dessa mail, men vad är det hääär liksom? Inget mera 90´s? Jag måste erkänna att jag kände hur tårarna började ladda upp där inne, tills jag läste att de kommer att fortsätta i andra lokaler. Men kommer det att bli samma sak? Det får vi se. Det är ju trots allt en smula trångt där inne när klockan har passerat spöktimmen.. Men hallå, partytältet på uteplatsen under varmare tider!?

Stabil säng


Jag ville få min fotouppgift att bli som något i den här stilen, men kommer jag att lyckas? Svar nej. Omöjligt. Men sorgsam är den. Jag får hitta på något annat istället. Jag minns inte vart jag hittade bilden heller. Men nu minns jag hur sjukt mycket jag måste fota nu för att få ihop detta!
Nu är jag bara så trött på loggböcker och internationell ekonomi som makes no sense. Jag är trött på skoluppgifter över huvud taget. Jag behöver min säng och jag behöver... en god middag.

Spontan kryssning

Idag när jag och Lois hade det som absolut tråkigast kom vi fram till att vi ska fan köra på en kryssning ikväll. Båten lämnar hamnen om 2 timmar nu. Förstå hur kul det hade varit. Men nu blir det inte så.. jag är fortfarande lite småtaggad men har insett nu att vi inte kommer hinna. Men lätt, nästa vecka? Veckan efter London? Jag bangar icke! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ut på andra äventyr i staden.


Listan

Tre jobb jag har haft: Donki, Coopi (prao) och?
Tre platser jag har bott på: Gubbängen, Skarpnäck och.. räknas Ljusterö som är mitt andra hem när detta väljs bort ibland?
Tre saker jag gillar att se på TV: Matprogram, en bra serie eller uttjatade top model.
Tre favoriträtter: Någon thairätt, en fet biff med massa sås, en grande taco tallrik.
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Utomlands, var som helst. Ute i skärgården med massa sol och fina vänner. I min säng med Ben n' Jerrys strawberry cheesecake.
Tre låtar som får dig att bli glad: Olika varje dag, ju.


Jag kan inte hitta min iPod. Jag får panik gånger sjutusen.

Visst är snön fin när den ligger på träden och tynger ner och allt sånt där, men på vägen fram och tillbaka från Haninge var det knas och kaos. Säkert 20 bilar hade kört av eller krashat sönder längs vägen och massvis med poliser gick omkring med lampor och västar som lyste. Herregud. Nu ska jag iallafall göra ett av de där tre och lägga mig i min älskade säng med den godaste glassen.


Om några månader


Sommar och rhodos är vad jag vill ha i min hand nu nu nu.

Etthundra gram choklad

Jag och Lois har smällt i oss choklad och mat i mängder, istället för att fota i snön som vi lovade läraren. Men jag tycker om sånt mer, för det är inte mänskligt att vistas ute när det faller ner stora vita saker i alldeles för stora mängder! Men dom vita sakerna har blivit lite mindre nu och flyger mest runt i luftet utan att landa, så jag kanske ska ta mig ut och försöka göra något vettigt av detta ändå? Innan jag åker och storhandlar med mor och far. Det ska jag nog göra. Ungefär nu, med musik i öronen.

Panikmorgon

Än en gång vaknade jag med panik imorse. Det tog jättelång tid innan jag kunde förstå om det var lördag eller söndag. Jag tänkte att det var söndag, men jag hade ju jobbat 17-23 vilket jag aldrig skulle göra en lördag. Så jag kom fram till att det var.. jag vet inte. Men somnade jag till några sekunder och vaknade och insåg att det var måndag. Jag känner att mitt sinne behöver att vi bokar en sommarresa snarast. Det är så underbart att ha något sånt att se fram emot i detta slaskväder.

Två plus tre gånger åtta delat med sju

Det känns som att söndagarna när helgen är över är fler än helgerna själva. Fredag och lördag springer iväg och sen kommer söndagen snabbare än alla andra dagar. Jag lovar att fröken ur har gjort så att timmarna ska rulla snabbare inför söndagen. Jag är trött nu och vet inte vad jag skriver, men mitt huvud är en grå och seg gröt som vibrerar av att katten ligger på sidan och spinner som aldrig förr.

Back in the days ikväll och London om snart 2 v

Jag längtar så!! Nu har vi hajpat oss över det här sen i januari, är det överdrivet? Det spelar ingen roll för att det kommer bli en sån underbar resa och jag ska överdriva om jag så ska göra det även i sömnen!
Ikväll ska jag hem till den jag delat 2½ år med på födelsedagsfest. Back in the days är temat. Sorgligt nog har jag och maskerader aldrig gått ihop, och kommer aldrig att göra det heller. Men jag ska nog lyckas kråpa ihop någonting ska vi se, och sen göra det här till en fin kväll.

Rubriker har aldrig varit min grej

Jag somnade med telefonen vid örat, sminket på och juice förpackningen på sidan av sängen. Jag som alltid brukar vara noga med att tvätta ansiktet och tänderna innan jag går och lägger mig. Jag vaknade upp klockan tio med panik och förstod ingenting. Sen såg jag juicen och insåg att även sminket satt kvar. Och det var länge sen jag var såhär hungig, hur tänker slussen när dom inte säljer cheese? Värdelöst.
Men igår var bästi ändå. Jag höll mig ifrån podiet och dansade inte alltför mycket, mest för att slippa upprepa förra veckans pladdask. Jag måste lära mig att inte göra av med så mycket pengar, men vad ska jag göra när bankomaten endast innehåller femhundralappar?
Nu ska jag gå och köpa cola, jag får absitensbesvär. Stavas det så? Jag kan verkligen inte hålla mig längre iallafall. Har velat ha cola sen den sekund jag vaknade i panik. Natalie kanske jobbar får man hoppas.

Om några månader

Jag tänker sommar. Rhodos. Mer london. Göteborg. Sommarnätter överallt. Skärgård gånger sjutusen. Kalla öl. Kallt att dricka över huvud taget. Uteserveringar. Gå omkring varsomhelst. En klippa vid vattnet. Cykla på gamla rostiga trampor. Stanna ute tills det ljusnar, men det blir ju aldrig riktigt mörkt. Att inte behöva tänka på något annat än att sommaren är så jävla jävla jävla bra!


När man gör det litet och stoppar undan det

Ikväll blir det dans dans dans. Jag måste lägga upp en budget så att jag inte strör mina pengar hej vilt, även om det är vad som brukar hända även om en budget någon gång i början av kvällen fanns i tankarna. Jag ser fram emot att se småflickorna hoppa och skutta idag! Det blir en bra start på kvällen.

Imorgon går vi ut i tunna skor i snön igen


Femte mars

Idag sa jag till mamma att jag åker till london om mindre än tre veckor. Vet inte varför jag inte har sagt det tidigare, troligen för att hon lät så himla negativ när jag sa att vi hade planer om det någon gång i december. Trodde att hon skulle bli lite bitter iallafall, men hon bara skrattade åt mig och kunde inte förstå varför jag inte hade vågat säga något. Fina mamma.
Jag har ritat löjliga hjärtan hela londonveckan i min kallender.

Del nummer två

Nu börjar jag om från noll. Den gamla bloggen har funnits i snart tre långa år, med tusentals avbrott. Jag behöver en ny nu, och allt det gamla får bli sparat istället. Den har varit med om mycket. Här ska bara nytt nytt nytt finnas!

RSS 2.0